Kunst Nieuws

Ook dit jaar deed ik weer mee aan kunstproject ‘De Verbinding’. Dit jaar was het thema ‘Getij/Getijdengebied’. Samen met ongeveer 20 andere kunstenaars liet ik mijn werk zien tjjdens een pop-up expositie. Daarmee werd ook het nieuwe seizoen van Kunstcafé Drechtsteden geopend. 

Kijk hier voor meer informatie over mijn kunstwerk ‘The Flood’. 

In de zomervakantie bezocht ik CODA Paper Art 2019 bij CODA Apeldoorn. Buiten het feit dat ik het een interessante expositie vond, mochten alle bezoekers ook losgaan op het maken van een eigen collage. Dat liet ik me geen twee keer zeggen... Terwijl mijn man geduldig afwachtte en ook dochterlief geduld moest opbrengen, nadat zij alláng klaar was, was ik nog naarstig in de weer met schaar en lijm. 

De Boekenweek komt er weer aan. In de bibliotheek in Hendrik-Ido-Ambacht is er daarom in maart 2019 een expositie met het thema 'Vrouwen'. Aan deze tentoonstelling doen 17 leden van Kunstcafé Drechtsteden mee en ik uiteraard ook! Je bent van harte welkom om deze expositie tijdens openingstijden te bezoeken. Voor meer informatie, zie de agenda.

Op 9 november 2018 opende burgemeester Spies de expositie bij Sta-Art in Alphen aan den Rijn, waar ook twee van mijn kunstwerken staan. En ja... natuurlijk stond ik weer vooraan en daarna in de krant (Het Witte Weekblad dd 14-11-2018)!

© 2017-2018 ISOLDE-ART DESIGN BY CVM/FOTOEXPRESSIE

Search