Nieuws

PRESENTATIE KUNSTPROJECT 'DE VERBINDING' BIJ KUNSTCAFÉ DRECHTSTEDEN 3 OKTOBER 2020

Hoewel er al sinds half maart 2020 geen Kunstcafé Drechtsteden meer had plaats gevonden ging ‘De Verbinding 2020’ toch door met een fysieke presentatie op 3 oktober. Het thema was ‘Saamhorigheid’. Ook ik deed natuurlijk weer mee en maakte een werk gericht op deze vreemde coronaperiode. Als je goed kijkt, vind je in ‘Times like these / Do what you can’ veel verwijzingen naar hoe we in Nederland de eerste lockdown in maart, april, mei 2020 beleefden.

Natuurlijk presenteerde ik ook mijn werk, al was dat op gepaste afstand van alle andere deelnemers!

Presentatie kunstproject 'De Verbinding 2019' bij Kunstcafé Drechtsteden

Ook dit jaar deed ik weer mee aan kunstproject ‘De Verbinding’. Dit jaar was het thema ‘Getij/Getijdengebied’. Samen met ongeveer 20 andere kunstenaars liet ik mijn werk zien tjjdens een pop-up expositie. Daarmee werd ook het nieuwe seizoen van Kunstcafé Drechtsteden geopend. 

Kijk hier voor meer informatie over mijn kunstwerk ‘The flood’. 

Mijn kunst in CODA Apeldoorn

In de zomervakantie bezocht ik CODA Paper Art 2019 bij CODA Apeldoorn. Buiten het feit dat ik het een interessante expositie vond, mochten alle bezoekers ook losgaan op het maken van een eigen collage. Dat liet ik me geen twee keer zeggen... Terwijl mijn man geduldig afwachtte en ook dochterlief geduld moest opbrengen, nadat zij alláng klaar was, was ik nog naarstig in de weer met schaar en lijm. 

Expositie 'Vrouwen' bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

De Boekenweek komt er weer aan. In de bibliotheek in Hendrik-Ido-Ambacht is er daarom in maart 2019 een expositie met het thema 'Vrouwen'. Aan deze tentoonstelling doen 17 leden van Kunstcafé Drechtsteden mee en ik uiteraard ook! Je bent van harte welkom om deze expositie tijdens openingstijden te bezoeken.

Expositie Sta-Art

Op 9 november 2018 opende burgemeester Spies de expositie bij Sta-Art in Alphen aan den Rijn, waar ook twee van mijn kunstwerken staan. En ja... natuurlijk stond ik weer vooraan en daarna in de krant (Het Witte Weekblad dd 14-11-2018)!

Yes! Weer een expositie: in Alphen aan den Rijn!

Dit detail maakt deel uit van een kunstwerk dat van 9 november t/m 14 december 2018 te zien is in Galerie Alphen Art. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie!

Opening Gorcums Gouden Eeuw-NU! 2.0

Op 1 november 2018 heeft wethouder Dick van Zanten de 2.0-versie van de kunstmanifestatie Gorcums Gouden Eeuw-NU! georganiseerd door Kunstcafé Rivierenland geopend in het stadhuis van Gorinchem. Iedereen is van harte welkom om mijn werk 'Don't be so shy' en dat van de andere deelnemende kunstenaars te komen bekijken.

Te zien van t/m 4 januari 2019  tijdens openingsuren van het stadhuis.

Presentatie kunstproject 'De Verbinding 2018' bij Kunstcafé Drechtsteden

6 oktober openden we het nieuwe seizoen van Kunstcafé Drechtsteden met de 2e editie van kunstproject ‘De Verbinding’. Dit jaar werkten alle 20 deelnemers op basis van het thema ‘Vrouwen’.

Behalve dat ik ‘De Verbinding 2018’ presenteerde, heb ik natuurlijk zelf ook een kunstwerk ingebracht. Informatie over mijn kunstwerk ‘Hard out here/I am woman’ vind je hier.

Mijn kunstwerk voor Gorcums Gouden Eeuw-NU! staat!

Vanaf zaterdag 15 september 2018 zal kunstproject Gorcums Gouden Eeuw-NU! open zijn voor het publiek. Met dank aan Theater De Vijf Zinnen heb ik vanmorgen mijn kunstwerk in hun etalage geplaatst. De technicus van het theater zorgde voor de verlichting. Nu zal mijn werk ook in het donker te zien zijn!

Ruim 30 kunstenaars lieten zich inspireren door een schilderij uit de Gouden Eeuw, geschilderd door kunstenaars uit Gorinchem. Ik koos voor het schilderij 'Musici' van Gerard van Kuijl.