Isolde

Image

Over Isolde

Mijn naam is Isolde van Meerten. Al jaren verdiep ik mij in kunst door naar het museum te gaan en documentaires over kunst en kunstenaars te kijken. Hierdoor heb ik een liefde voor 'gekke kunst' ontwikkeld. Kunstwerken, die je hersens laten kraken, omdat wat je ziet 'vreemd' is, buiten de werkelijkheid en daarom voor mij uitdagend.

Nooit eerder had ik bedacht dat ik zelf ook kunst kon maken. Tot 2016. Toen viel het kwartje en plotseling borrelde het ene na het andere idee op, waar ik niet aan voorbij kon gaan. Sindsdien maak ik met veel plezier 3D-collages met allerlei soorten spullen, zoals barbiepoppen, takken, beeldjes, verf en wol. Vaak vind ik deze in de kringloopwinkel (sowieso heerlijk om hier rond te struinen!). Soms vind ik dingen op straat en verwerk ik die in een kunstwerk.

Elk werk heeft als titel een liedje. Hier kun je de diepere betekenis van mijn werk uithalen als je dat wil. Soms laat ik me door een liedje inspireren, maar het kan ook zijn dat ik later een liedje uitzoek bij het werk dat ik heb gemaakt.

Wat anderen over Isolde zeggen

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik maak?

 Ik nodig je van harte uit om verder te kijken!

Exposeren

Heb of zie jij mogelijkheden om werk van mij te exposeren of wil je een kunstwerk kopen, neem dan contact met me op!
Image